full screen background image

Sportul Studenţesc – Rapid CFR se joacă joi

rapid cfr3     Meciul dintre Sportul Studenţesc şi Rapid Suceava a fost amânat cu o zi, după ce Guvernul a decretat ziua de miercuri zi de doliul naţional pentru victimele accidentului din Muntenegru.

Conform siteului oficial al Comisiei Centrale a Arbitrilor, jocul se va desfăşura joi, cu începere de la orele 11.00, pe stadionul din Giuleşti.

Deși sucevenii trebuiau să câștige acest meci la masa verde, conform regulamentului, Federația Română de Fotbal și comisiile acesteia au luat mai multe măsuri împotriva Rapid CFR.

După decizia de rejucare a meciului, fostul tehnician al Astrei, Marin Barbu, a venit la Suceava pentru a ajuta banca tehnică să pună la punct această întâlnire.

„Am venit să ajut echipa, la rugămintea unor oameni de fotbal din Suceava pe care-i cunosc, mai ales că după despărțirea de Astra nu am refuzat să dau o mână de ajutor la Sporting sau la Rapid. Am făcut câteva antrenamente cu băieții și pot spune că au un moral foarte bun și sunt pregătiți pentru această confruntare capitală, în care nu avem decât varianta victoriei, mai ales că toată lumea de la Suceava vrea echipa în Liga a II-a și în sezonul viitor”, a explicat antrenorul Marin Barbu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar