full screen background image

Preşedintele lui FC Vaslui, condamnat la peste 6 ani de închisoare

F.C._Vaslui     Dragoş Iftimie, preşedintele executiv al lui FC Vaslui, a fost condamnat la o pedeapsă de 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Fostul deputat PDL a fost găsit vinovat de evaziune fiscală în valoare de 500.000 de euro.

Conform procurorilor DIICOT Iaşi, Dragos Adrian Iftime s-a aflat în perioada 2002 – 2005 în fruntea unui grup infracţional organizat, care a creat un prejudiciu de aproape două milioane de lei prin evaziune fiscală şi spălare de bani, anunţă Libertatea.

Se pare că firma omului de afaceri, Koket SRL, achiziţiona animale de la persoane fizice din târgurile de animale din judeţele Iaşi şi Vaslui, pe care le sacrificau în abatorul propriu şi produceau produse din carne.

Ulterior, pentru justificarea achiziţiei de animale şi vânzării de produse, Dragoş Adrian Iftime, tatăl acestuia – Ionel Iftime, şi directorul comercial, Ionuţ Iftime Atofanei, înregistrau în contabilitatea facturi fictive.

Sentinţa, care a fost dată de Tribunalul Vaslui, nu este defivitivă, putând fi atacată cu apel.

Dragos Iftime tocmai fusese anunţat de Adrian Porumboiu ca noul număr 1 de la FC Vaslui. Porumboiu şi-a făcut publică retragerea din fotbal şi a declarat că nu va mai finanţa gruparea vasluiană.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza