full screen background image

Femeie din Dorohoi, prinsă la furat în Bazarul Sucevei

bazar     Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, în timp ce executa, ieri, serviciul de patrulare, s-a sesizat despre faptul că, în incinta Complexului Comercial Bazar, a izbucnit un scandal, între mai multe persoane.

În urma deplasării la faţa locului, polițiștii au identificat-o pe C. Daniela, de 38 de ani, din municipiul Dorohoi, care avea asupra sa mai multe bunuri, respectiv un costum bărbătesc nou, o fustă din material textil nouă cu care aceasta era îmbrăcată și alte produse aflate în două sacoșe.

Totodată, în același loc a fost identificat G. Ioan, de 60 de ani, localnic, care a relatat că a reținut-o pe cea în cauză, întrucât a surprins-o în timp ce îi sustrăgea o fustă de material textil din chioșcul unde acesta desfășoară activități de comerț.

C. Daniela a fost condusă la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, unde, la scurt timp, s-a prezentat și R. Vasile, de 51 de ani, din comuna Udeşti, comerciant în bazar, care a reclamat că, în jurul orei 14.00, a constatat lipsa din chioșc a unui costum bărbătesc de culoare neagră, costum pe care l-a recunoscut ca fiind cel care se afla asupra lui C. Daniela.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.

Prejudiciul, în valoare de 300 de lei, a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate.

comments

comments




Leave a Reply

avatar