full screen background image

Bătaie între 4 vecini, la Solca

bataie     Poliţia oraşului Solca a fost sesizată de C. Costel, de 29 de ani și C.Dumitru, de 27 de ani, ambii din comuna Arbore, despre faptul că au fost agresați fizic de R. Dănuț, de 19 ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, în dimineața zilei de 25 iunie, în jurul orei 07.00, între reclamanți și vecinii acestora, R. Dănuț și R. Ghiocel, de 28 ani, a avut loc o altercație, ocazie cu care aceștia s-au lovit reciproc, provocându-și leziuni minore.

Persoanele implicate în conflict au declarat că nu doresc să depună plângere penală și să fie examinaţi pentru a li se elibera certificate medico-legale, cu excepția lui C. Costel, care a formulat plângere penală împotriva lui R. Dănuț, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conflictul între cele patru persoane a avut loc în curtea comună, casele unde locuiesc aceștia nefiind despărțite prin gard împrejmuitor, între ei existând relații de rudenie – frați și cumnați.

Cercetările sunt continuate față de R. Dănuț sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar