full screen background image

Autor a 4 furturi, arestat la Rădăuţi

arestat     În urma măsurilor întreprinse de Poliția municipiului Rădăuți, a fost identificat autorul unor furturi comise pe raza municipiului Rădăuți, reclamate inițial cu autori neidentificaţi, în persoana lui B. Albert, de 49 de ani, din municipiul Botoșani.

În sarcina lui B. Albert s-au reţinut următoarele:

În noaptea de 23/24 iunie, prin forţarea unor uşi şi geamuri, a pătruns în incinta depozitului aparţinând  unei societăţi comerciale din Rădăuţi, iar din interior a sustras un topor, un târnăcop, mai multe profile metalice şi siguranţe electrice. Prejudiciul, evaluat la suma de 900 de lei, nu a fost recuperat.

La 24 iunie, ora 18.00, a pătruns în curtea unei școlii, a spart lacătul uşii de acces în biblioteca şcolii şi, întrucât a ajuns la o altă uşă încuiată, şi-a abandonat activitatea infracţională.

La 24 iunie, ora 20.30, a pătruns fără drept în autoturismul părţii vătămate B. Daniela, din municipiul Rădăuţi, ale cărui uşi erau descuiate, auto ce era parcat pe strada Călăraşi, iar din interior a sustras o staţie de emisie recepţie pentru autovehicul, cu antenă. Prejudiciul, evaluat la suma de 450 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

La 24 iunie, în jurul orei 21.00, a încercat să sustragă bunuri din autovehiculul aparţinând părţii vătămate P. Vasile, auto ce era parcat pe strada Ştefan cel Mare, forţând încuietorile autoturismului, însă a fost surprins de către partea vătămată.

În cauză s-a început urmărirea penală față de B. Albert sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de tentativă la furt calificat și a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar