full screen background image

UEFA a amânat publicarea deciziei în cazul Stelei

uefa_logo     UEFA a amânat pentru marți decizia în cazul echipelor Steaua București, Fenerbahce și Beșiktaș, din cauza întârzierii cauzate de redactarea verdictelor, transmite GSP.

„Forul european doreşte să publice în acelaşi timp deciziile luate în cazul Stelei şi al turcilor de la Fenerbahce şi Beşiktaş. Comisia de Disciplină a hotărât deja soarta celor trei echipe, iar acum lucrează la redactarea verdictelor”, a declarat un oficial UEFA, care a precizat că verdictul va fi anunțat marți dimineață.

Reprezentanţii Comisiei de Disciplină au început încă de vineri judecata roş-albaştrilor ca urmare a condamnării lui Gigi Becali, în dosarul Valiza. Între timp, steliştii au aflat şi cu cine ar trebui să se întâlnească pe teren în turul doi preliminar al competiţiei. Este vorba despre echipa Vardar Scopie, din Macedonia.

Indiferent de verdictul comisiei de disciplină, decizia nu este definitivă şi nici executorie. Mai mult, reprezentanţii clubului vor putea ataca hotărârea la Comisia de Apel sau la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

comments

comments




Leave a Reply

avatar