full screen background image

Primăria suceveană interzice magazinele de vise

etnobotanice     Prin noul regulament de autorizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă, care ar putea intra în vigoare de luna viitoare, municipalitatea suceveană interzice cu desăvârşire vânzarea etnobotanicelor.

Din această categorie fac parte unităţile tip weed shop, spice store, magazin de vise, magic spice shop, droguri legale şi altele asemănătoare.

De asemenea, consilierii locali vor aanaliza, în şedinţa de joi, 27 iunie, interzicerea expunerii în faţa spaţiilor comerciale sau pe faţadele clădirii, pentru reclamă sau în alte scopuri, a articolelor specifice pompelor funebre, mobilă, articole pentru instalaţii tehnico-sanitare şi materiale de construcţii.

Proiectul de hotărâre detaliază actele necesare pentru obţinerea autorizaţiilor necesare derulării activităţilor comerciale fixe şi sezoniere, precum şi orarele de funcţionare.

Nerespectarea acestor prevederi atrage amenzi de până la 2.000 de lei pentru neafişarea programului de lucru şi de până la 2.500 de lei pentru ocuparea abuzivă a domeniului public sau privat al municipiului şi pentru publicitate la etnobotanice.

comments

comments




Leave a Reply

avatar