full screen background image

PDL cere demisia lui Corlăţean

titus corlatean 2     Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a cerut marţi demisia ministrului de Externe, Titus Corlăţean, pe care îl acuză că a răspuns cu întârziere crizei.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, cere demisia ministrului de Externe, Titus Corlăţean, pe care îl acuză de lipsă de profesionalism în cazul tragediei în care au fost implicaţi turiştii români din Muntenegru.

“Nu putem să nu remarcam din nou lipsa de profesionalism şi din păcate intervenţia târzie a autorităţilor. Şi nu e pentru prima dată cand MAE procedează la fel”, a declarat Blaga, la Realitatea TV.

“Domnul Corlatean la 2 ore dupa accident dădea comunicate despre calităţile sale de fotbalist. Am aflat pe urmă că după 5 ore, premierul a fost informat de Arafat despre cele intamplate. Nu există nici un fel de bune practici la MAE, nu se întampla normal, de aceea PDL a cerut astazi demisia lui Corlatean”, a mai spus Blaga, care a transmis totodată condoleanţe familiilor victimelor.

Oficialii români au reacţionat cu mare întârziere la producerea tragicului accident din Muntenegru, soldat cu moartea a 18 persoane şi 29 de răniţi. Premierul Victor Ponta, dar şi ministrul de Externe, Titus Corlăţean, ministrul Apărării Mircea Duşa şi alte autorităţi implicate s-au contrazis flagrant în legătură cu momentul la care au fost informaţi despre eveniment.

comments

comments




Leave a Reply

avatar