full screen background image

Nouă componenţă a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap

Handicap Logo     Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Suceava, organ de specialitate al Consiliului Judeţean Suceava, are o nouă componenţă.

Astfel, preşedinte al comisiei a rămas Ioana Solcan, medic primar medicină de familie.

Şi medicul Rodica Ţugulea îşi păstrează funcţia de membru al acestei structuri. Ţugulea este medic de medicină generală, cu primariat în medicina muncii, şi este desemnată în comisie de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Suceava.

Locul medicului specialist în ortopedie-traumatologie Ciprian Puha, care a demisionat, va fi luat de Virginia Valeria Nichifor, medic primar medicină de familie. Nichifor este reprezentanta desemnată de organizaţiile neguvernamentale care desfăşoară activităţi în beneficiul persoanelor cu handicap.

Reprezentanţii în Comisie ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava sunt psihologul Iuliana Gabriela Bacnaş şi asistentul social Niculina Doina Daniliuc.

Membrii Comisiei pot primi o indemnizaţie lunară echivalentă cu 1% din valoarea indemnizaţiei preşedintelui Consiliului Judeţean.

comments

comments




Leave a Reply

avatar