full screen background image

Noi cupluri de aur, celebrate de Zilele Sucevei

cupluri-1     „Sunteţi lângă primar, lângă Primărie, în lunga noastră misiune de a  reconstrui oraşul”, le-a spus şeful administraţiei sucevene, Ion Lungu, semicentenarilor neîntrerupţi în ale convieţuirii legale din reşedinţa de judeţ, cu ocazia celebrării nunţii de aur a cuplurilor care nu s-au despărţit niciodată, după 50 de ani de la prima şi singura lor căsătorie.

Primăria şi Consiliul Local din municipiul Suceava au sărbătorit, pe 24 iunie, cu ocazia Zilelor Sucevei, alte uniuni legale care au supravieţuit continuu nu mai puţin de jumătate de veac.

„În fiecare an, de zilele oraşului, sărbătorim cuplurile de aur. Din 2004, de când sunt primarul municipiului Suceava, am sărbători aproximativ 900 de cupluri de aur. Ei sunt un model pentru oraşul nostru, pentru familiile lor, şi le doresc multă sănătate. Acesta este un demers de a duce o oază de recunoştinţă şi le dorim să poată contribui, în continuare, la dezvoltarea Sucevei ”, a spus Lungu.

Primarul municipiului Suceava le-a înmânat celebraţilor diploma de fidelitate, un buchet de flori şi o sumă simbolică de bani, după care, aniversaţii, invitaţii şi oficialităţile au ciocnit, cu toţii, câte o cupă de şampanie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar