full screen background image

Bruce Springsteen înregistrează un nou album

Bruce Springsteen     Deşi se află în plin turneu mondial, Bruce Springsteen a declarat că are suficient material pentru lansarea unui nou album.

Artistul, în vârstă de 64 de ani, a înregistrat într-un studio din Sydney în timpul turneului australian (martie 2013), iar acum vrea ca fanii să se bucure de noile compoziţii. Aşa cum era de aşteptat, Springsteen a fost ajutat de trupa the E Street Band dar şi de chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello.
Discul nu are un nume şi o dată de lansare fixată dar “The Boss“, cum este alintat celebrul cântăreţ, intenţionează să se întoarcă în studio imediat cum se termină acest turneu. Momentan acesta are concerte programate până la sfârșitul lunii septembrie 2013 asa că ne putem aştepta la un nou album Bruce Springsteen la începutul anului viitor. Ultimul album semnat Bruce Springsteen poartă numele “Wrecking Ball” şi a ieşit pe piaţă în luna martie 2012. Discul îi are ca invitaţi pe chitaristul trupei Tom Morello şi pe fostul baterist Pearl Jam, Matt Chamberlain. Materialul a debutat pe locul 1 în 16 ţări inclusiv Statele Unite şi Marea Britanie şi este cel de-al 10-lea album al artistului care a intrat direct pe prima poziţie a cunoscutului top.

comments

comments




Leave a Reply

avatar