full screen background image

5 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     În după amiaza zilei de ieri, la ora 17.45, pe strada Oborului, din oraşul Gura Humorului, P. Nicolaie, de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de B. Ilenuţa, de 33 de ani, din localitate, care circula regulamentar.
În urma accidentului au rezultat numai pagube materiale.
Deoarece conducătorul auto P. Nicolaie emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea  acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal.

La ora 11.30, pe DN 17 A, pe raza comunei Marginea, polițiștii au identificat și oprit în trafic mopedul condus de N. Emanuel, de 18 ani, din municipiul Rădăuți, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

La ora 12.45, pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei, un echipaj de poliție a oprit pentru control autoturismul, cu numărul provizoriu de înmatriculare, condus de P. Iulian, de 33 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
În urma verificărilor, s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie este expirată din 23 mai.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

La ora 21.00, pe DJ 209 A, pe raza comunei Mălini, polițiștii au oprit pentru control mopedul condus de R. Gheorghe, de 29 de ani, din localitate.
În urma verificărilor s-a stabilit că R. Gheorghe nu posedă permis de conducere.
I s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.

La ora 22.20, pe strada Lanul Gării, din orașul Liteni, polițiștii au oprit în trafic autoutilitara condusă de către C. Vasile, de 42 de ani, din municipiul Constanţa, judeţul Constanţa.
În urma testării alcoolemiei, rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce urmează a fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar