full screen background image

Bătut şi prădat, după ce a jignit o tânără

portofel cu bani     Ieri noapte, prin “S.N.U.A.U. 112”, N. Gheorghe, de 31 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat că, în timp ce se afla pe strada Oituz, din localitatea de domiciliu, a fost agresat fizic de două  persoane necunoscute, iar, în urma acestuia fapt, a constatat că îi lipseşte portofelul în care avea 200 de lei şi două carduri bancare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că, în jurul orei 19.00, S. Loredana, de 18 ani, a avut o dispută verbală cu reclamantul, care  i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare.

În urma acestui incident, tânăra l-a anunţat telefonic pe prietenul ei, C. Adrian, de 24 ani, localnic, care, sosit la faţa locului, l-a agresat fizic pe N. Gheorghe.

În ceea ce priveşte dispariţia portofelului reclamat de victimă, atât S. Loredana, cât şi C.Adrian  au declarat că nu cunosc nimic cu privire la cest lucru.

Cercetările vor fi continuate de polițiști faţă de C. Adrian sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi faţă de autori necunoscuţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar