full screen background image

Autoturism furat din service, de către un fost angajat

service_auto_67883300     Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că persoane necunoscute i-au furat autoturismul, care se afla parcat în curtea  unei societăți comerciale din municipiul Suceava.

În urma audierii, reclamantul, R. Daniel, a declarat polițiștilor faptul că, la 23 iunie, în jurul orei 10.45, a constatat că lacătul care asigură porta de intrare al societăţii este distrus, iar din interior a fost sustras un autoturism care aparţine unui cetățean din comuna Dumbrăveni și care se afla în curtea societăţii de circa o săptămână pentru reparații.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că, cheile autoturismului erau puse în atelierul din cadrul societăţii, iar uşa de acces pentru autoturisme era deblocată din interior.

Tot din interiorul atelierului au mai fost sustrase mai multe bunuri, respectiv două bormaşini cu acumulatori, două încărcătoare acumulatori, un aspirator tapiţerii, doi acumulatori auto fără marcă, două truse de scule, o staţie de emisie recepţie, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 10.000 de euro.

Suspect de comiterea faptei este N. Mihai, de 33 de ani, domiciliat în municipiul Cluj Napoca, fără forme legale pe raza municipiului Suceava, care a lucrat în calitate de muncitor necalificat la societatea păgubită.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt calificat, în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza