full screen background image

Minor lovit cu cuțitul în spate, la Mitocu Dragomirnei

cutit     Aseară, în jurul orei 22.44, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că A. I., de 17 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost agresat.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în jurul orei 22.00, A. I., împreună cu M. M., se deplasau pe drumul comunal din satul Mitocu Dragomirnei, ocazie cu care s-au întâlnit cu un grup de 4 tineri din localitate.

Unul dintre agresori a încercat să-l lovească pe M. M., care a fugit, iar Ș. Andrei, de 26 de ani, l-a lovit în spate pe A. I. cu un obiect tăietor.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a preluat pe A. I. şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava,  în vederea acordării de îngrijiri medicale, stabilindu-se  diagnosticul ”plagă înjunghiată față dorsal semitorace drept”, fără să necesite internarea.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de Ş. Andrei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea persoanelor, ori s-ar tulbura ordinea şi liniştea publică a cuţitului”.

Fiind audiat, M.M. a declarat faptul că, în seara zilei de 21 iunie, în timp ce se afla la un magazin din satul Mitocu Dragomirnei, a avut un conflict cu unul dintre agresori, acesta adresându-i injurii.

Cercetările continuă, iar în funcție de constatările medico-legală se va face încadrarea juridică a faptei şi se va dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar