full screen background image

Lovit cu pumnii și picoarele, la discotecă

discoteca     Azi noapte, prin ”S.N.U.A.U. 112”, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că R. Gheorghe, de 39 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni în aproprierea unei discoteci în satul Drăgoiești.

La fața locului s-a deplasat patrula intercomunală din cadrul Secției 10 Poliţie Rurală Păltinoasa, care a stabilit faptul că, în jurul orei 01.30, D. Gheorghe, de 23 de ani, T. Ionuț și R. Gheorghe, toţi din comuna Ilişeşti, se aflau în autoturismul proprietatea lui R. Gheorghe, staționat în aproprierea discotecii.

Lângă autoturism s-au apropiat un grup de tineri necunoscuți, care au deschis portiera autoturismului, l-au scos pe R. Gheorghe, după care l-au lovit cu pumnii și picioarele în zona feței, cauzându-i leziuni.

Partea vătămată a fost preluată de o ambulanță a Spitalului orășenesc Gura Humorului, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava și internat cu diagnosticul ”traumatism cranio facial acut și suspect de  fractură  piramidă nazală”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, față de autori necunoscuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar