full screen background image

Bătut de 5 consăteni, la un bar din Sf. Ilie

sticla     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că la Spitalul Județean de Urgență Suceava a fost adus S. Ioan, din comuna Șcheia, care prezintă leziuni ca urmare a unei agresiuni.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, la 21 iunie, ora 18.00, în timp ce se aflau în zona unui bar din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia, între S. Ioan de 26 devani, B. Florin, de 27 de ani, I. Ștefan, de 27 de ani, P. Costel, de 25 de ani și P. Cristian, de 41 de ani, aflați sub influența băuturilor alcoolice, s-a iscat un conflict spontan.

În aceste împrejurări, S. Ioan a fost lovit cu o sticlă în zona capului de către I. Ștefan şi, ulterior, cu pumnii și picioarele de către ceilalți agresori.

Victima a fost diagnosticat la Spitalul Județean Suceava cu ”traumatism cranio facial contuzie pumn drept, cot stâng și contuzie abdominală”.

În cadrul încăierării create, B. Florin s-a tăiat cu o sticlă în talpa piciorului și, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, a fost diagnosticat cu ”plagă înțepată talpa dreaptă”.

Acesta a fost identificat ulterior de polițiști pe raza satului Sf. Ilie, declarând că a fost lovit de S. Ioan.

În cauză se efectuează cercetări față de S. Ioan, B. Florin, I. Ștefan, P. Costel și P. Cristian, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru stabilirea participaţiei fiecăruia, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar