full screen background image

Bătrân prădat de 3.000 de lei, de către două femei

lei_bancnote_noi1     I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că, în după-amiaza zilei de 22 iunie, două tinere i-au sustras din apartamentul  părții vătămate, L. Toader, de 75 de ani, suma de aproximativ 3.000 de lei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că partea vătămată locuieşte singură, iar, în jurul orei 14.00, a coborât în faţa blocului, unde a fost acostat de două tinere care i-au cerut să le dea de mâncare, având asupra lor şi o plapumă de vânzare.

Reclamantul, împreună cu cele două persoane, a urcat în locuinţă, iar, după ce le-a oferit mâncare, L. Toader a fost de acord să le cumpere plapuma contra sumei de 150 de lei, fapt pentru care a scos banii dintr-un plic aflat în dulapul dormitorului.

În jurul orei 15.30, cele două tinere au ieşit din apartament, moment în care partea vătămată a observat că îi lipseşte plicul din dulap în care avea suma de aproximativ 5.000 de lei.

Acesta le-a solicitat tinerelor să revină în apartament, lucru ce s-a şi întâmplat, unde le-a cerut să-i restituie banii sustraşi. Una din suspecte a aruncat mai multe bancnote şi plicul în care partea vătămată ţinea banii, după care amândouă au fugit din apartament, fără a mai fi găsite.

Partea vătămată a strâns bancnotele aruncate în locuinţa sa, totalizând suma de 1.850 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în vederea identificării autoarelor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar