full screen background image

Băgat în spital de 5 indivizi din Gulia

SpitalDorna     I.P.J. Suceava a fost sesizat, ieri, despre faptul că M. Viorel, din municipiul Vatra Dornei, a fost victima unei agresiuni comisă pe raza satului Păltiniș, comuna Panaci.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat victima și pe fratele acestuia, care au declarat faptul că, în timp ce urcau cu căruța pe un drum forestier, s-au întâlnit cu un grup de persoane străine de localitate, care au început să-l lovească pe M. Viorel fără motiv.

Partea vătămată a fost preluată de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de ”traumatism cranio cerebral acut deschis, plăgi contuze regiune frontală”, cel în cauză refuzând internarea.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști pe raza satului Păltiniș a fost identificat un grup de șapte persoane, din care o femeie și șase bărbați, aceştia fiind recunoscuți de fratele victimei ca fiind autorii agresiunii.

Cele șapte persoane au fost legitimate și conduse la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, stabilindu-se că se numesc R. Ion, R. Nicolaie, R. Ionuț, R. Mariana, R. Costel, C. Robert și C. Sorin, toți din orașul Dolhasca, sat Gulia, și care au declarat că sunt în zonă pentru a culege ciuperci pe care le valorifică la centrele de achiziții.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit că autorii agresiunii sunt R. Ion, de 38 de ani, R. Nicolaie, de 29 de ani, R. Ionuț, de 18 ani, R. Costel, de 34 de ani și C. Sorin, de 38 de ani, care au recunoscut fapta comisă.

Celor cinci persoane li s-a întocmit dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe  urmând ca, în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, să se stabilească încadrarea juridică.

comments

comments




Leave a Reply

avatar