full screen background image

Amenzi de peste 75.000 de lei, date ieri de polițiști

Grup de politisti     În data de 22 iunie, polițiștii I.P.J. Suceava din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor și acțiuni speciale au acționat pe raza județului pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică cu ocazia Sărbătorilor de Rusalii și a Zilelor Sucevei, ocazie cu care:

– au fost constatate 7 infracțiuni în flagrant;

– au fost identificați 6 infractori, din care unul a fost reținut;

– a fost depistată o persoană dispărută, dată în urmărire;

– au fost aplicate 254 sancțiuni contravenționale în valoare de 75.765 lei;

– au fost confiscate bunuri în valoare de 700 lei;

– au fost reținute 5 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare;

Exemple:

S. Vasilică, de 24 de ani, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava a fost depistat de poliţişti pe DJ 209 A, în localitatea Cornu Luncii, conducând o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de S. Vasilică sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”.

I. Florin de 31 de ani, din comuna Boroaia, jud. Suceava, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul, pe D.J. 155 A, în localitatea Rîşca având o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii de către I. Florin a infracţiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

La data de 22.06.2013, ora 22.30, a fost depistat în trafic, pe  DN 17 B Dorna Arini, O. Petrică, din comuna Dorna Arini, în timp ce conducea autoturismul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
Cercetările sunt  continuate faţă de O. Petrică, pentru săvârşirea infracţiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”.

Acțiunile vor continua și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a asigura comunității  sucevene sărbători de Rusalii liniștite.

comments

comments




Leave a Reply

avatar