full screen background image

Tăiat cu cuţitul într-un bar din Şcheia

cutit     Poliţia comunală Şcheia a fost sesizată de G. Alin, de 25 de ani, din localitate, despre faptul că  M. Viorel l-a agresat în timp ce se afla pe drumul din faţa locuinţei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 20 iunie, orele 21.40, M. Viorel, de 37 de ani, din municipiul Suceava, aflat în stare de ebrietate, în timp ce se deplasa de la un bar din satul Şcheia, s-a întâlnit cu G. Alin, din aceeaşi localitate, care de asemenea se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Între cei doi s-a iscat o ceartă, în urma căreia M. Viorel a scos din buzunar un cuţit încercând să-l lovească pe G. Alin, acesta reușind să-l deposedeze pe agresor de cuţit, provocându-i o plagă tăiată la nivelul antebraţului.

În cauză s-au întocmit dosare penale, efectuându-se cercetări faţă de G. Alin sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe„ şi faţă de M. Viorel sub aspectul comiterii infracţiunilor de „portul fără drept a cuţitului”, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar