full screen background image

Creditul pentru Centrul Cultural „Bucovina” a fost amânat

Centrul cultural Bucovina     Deschiderea ofertelor din cadrul licitaţiei pentru creditul bancar în valoare de 4,6 milioane de lei pe care Primăria Suceava intenţionează să-l contracteze în vederea finalizării intervenţiilor de modernizare a fostul cinematograf „Modern” nu a mai avut loc la termenul stabilit.

„Analiza ofertelor a fost stabilită pentru data de 17 iunie, însă una dintre unităţile bancare ofertante a cerut o amânare”, a anunţat primarul Ion Lungu.

După ce s-a trecut de faza „la roşu”, execuţia a fost reluată, primarul susţinând că, până la venirea sezonului rece, lucrările se vor apropia de final.

La reluarea intervenţiilor, structura de rezistenţă era finalizată, închiderile la 80% din total, iar finisajele erau făcute în proporţie de 60%.

„La Centrul Cultural Bucovina se lucrează şi sperăm, noi, că, până la sfârşitul anului, terminăm, în mare parte acest proiect”, a precizat Lungu.

La finalul lucrărilor, centrul va adăposti majoritatea instituţiilor culturale din reşedinţa de judeţ.

Investiţia totală în amenajarea Centrului Cultural „Bucovina” este de 13 milioane de lei, până în prezent fiind plătită suma de 7 milioane de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar