full screen background image

Caravana Alcohelp vine la Suceava

alcohelp     Caravana Alcohelp va ajunge luna viitoare şi în judeţul Suceava, printre localităţile vizate numărându-se Siret, Pojorâta şi Câmpulung Moldovenesc.

Acesta este primul program integrat de prevenire şi intervenţie adresat persoanelor cu un consum problematic de alcool şi familiilor acestora.

Caravana Alcohelp doreşte să promoveze consumul responsabil de alcool în rândul publicului larg, oferind sprijin profesional celor care au nevoie.

Vizitatorii caravanei îşi vor putea testa nivelul de consum de alcool, prin efectuarea testului AUDIT al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, vor primi informaţii documentate cu privire la consumul responsabil şi efectele consumului abuziv de alcool, şi vor putea beneficia de consiliere.

Toate intervenţiile vor fi gratuite şi confidenţiale şi se vor concentra pe nevoile de sănătate publică ale comunităţilor vizitate.

Trebuie să mai ştii că, în cadrul spitalului municipal din Câmpulung Moldovenesc, a fost deschis anul trecut un centru AlcoInfo, care oferă servicii specializate pentru persoanele care se confruntă cu un consum problematic de alcool.

comments

comments




Leave a Reply

avatar