full screen background image

Botoşănean prins la furat cablu de telefon

CABLU TEL     I.P.J. Suceava a fost sesizat, azi noapte, de dispecerul unei societăți de telefonie din Suceava, despre faptul că a fost semnalată o întrerupere pe rețeaua de cablu între localitățile Hânțești și Berești.

Polițiștii deplasați operativ la faţa locului au depistat parcat pe D.J. 208B un autoturism, în interiorul căruia se aflau trei role de cablu de telefonie.

Totodată, s-a constatat faptul că respectivul cablu a fost secționat și sustras pe  o distanță de circa 150 de metri, în zona apropiată autoturismului parcat.

O altă parte a cablului sustras a fost găsită abandonată pe sol, în apropierea stâlpilor de pe care a fost tăiat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este proprietatea lui C. Săvel, de 54 de ani, din municipiul Botoșani, judeţul Botoşani, iar, în urma controlului interiorului autovehiculului, au fost identificate mai multe articole de îmbrăcăminte, telefoane mobile, suma de 829 lei și alte documente pe numele T. Mihai și A. Valerică, ambii din comuna Vorniceni, judeţul Botoșani.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție, urmând a se continua cercetările în vederea identificării utilizatorului mașinii.

Prejudiciul urmează a fi comunicat ulterior de către reprezentanții firmei de telefonie.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar