full screen background image

Bătaie ca-n filme, la un restaurant din Burdujeni

bataieintrefan     Azi noapte, la ora  04.45, o patrulă de siguranță publică  din cadrul Poliției municipiului Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe str. Gheorghe Doja, a intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane ce au ieșit de pe terasa unui restaurant din municipiul Suceava.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că între C. Ştefan, de 26 de ani, V. Marian, de 22 de ani, B. Victor și A. Florin, care se aflau pe terasa localului și A. Stelian, de 47 de ani, și C. Daniel, de 32 de ani, toţi din municipiul Suceava, a izbucnit un conflict spontan, ambele părți agresându-se reciproc.

C. Ștefan și V. Marian au fost preluați de ambulanță, cei doi fiind diagnosticați cu: C.Ștefan ”plagă înjunghiată hemitorace stâng și flanc abdominal stâng”, iar V. Marian ”plagă înțepată regiunea abdominală dreaptă, plagă excoriată genunchi bilateral ”, viața victimelor nefiind pusă în primejdie.

Celelalte două persoane implicate în scandal, A. Stelian și C. Daniel, au fost conduse la sediul secției de poliție Burdujeni în vederea  audierii.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului a fost identificat un cuțit despre care martorii B. Victor și A. Florin, afirmă că a fost folosit de unul din cei doi autori.

Cele două victime urmează a fi examinate medico-legal, iar, în funcție de concluziile medico-legale, se va dispune procedural.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și loviri sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar