full screen background image

Băişanu, îngrijorat de soarta Termica

baisanu 2     Deputatul Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava, se arată îngrijorat de soarta societăţii Termica, după ce aceasta a intrat în insolvenţă.

“Ieri, în Suceava, s-a petrecut un eveniment extrem de important, cu urmări pozitive sau negative, lucru pe care nimeni nu l-a semnalat. Responsabilitatea şi deontologia politică, legislativă şi administrativă şi faptul că sunt concetăţean egal cu toţi sucevenii, mă obligă, din funcţia pe care o am, să-l scot în evidenţă: Termica a intrat în insolvenţă.”, a anunţat Băişanu.

“Am văzut că se fac 5.000 de sarmale, paranghelii, chefuri. E un lucru frumos şi corect, de zilele Sucevei. Dar, în ceea ce priveşte Termica, îi rog pe toţi factorii de decizie din jurul societăţii să înţeleagă că vara, în Suceava, pleacă prin octombrie şi vine iarna, foarte repede. Şi că, atunci, peste 20.000 de locuinţe, care înseamnă undeva la 50.000 de locuitori, pot rămâne fără căldură şi apă caldă.”, a continuat deputatul sucevean.

Băişanu îţi prezintă şi motivul îngrijorării sale: “Iată, avem 3 societăţi care se ocupă de o nouă centrală termică şi societatea veche, care e pe butuci. Dacă cele 3 societăţi nu vor reuşi ce şi-au propus până la data stabilită, este absolut necesar ca factorii implicaţi în insolvenţa Termica să facă tot ce le stă în putere pentru a păstra vie societatea, ca să avem posibilitatea unui back-up, în cazul în care cele 3 societăţi nu vor reuşi, în octombrie, să dea drumul la căldură.”

“Nu vreau să mă transform într-o mafaldă, nu-mi doresc să se întâmple ceea ce cred eu acum, dar avem nevoie de Termica în continuare, măcar pentru a trece iarna aceasta.”, a încheiat şeful liberalilor suceveni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar