full screen background image

Autoutilitară furată şi avariată de către un bolnav psihic

autoutil     Un bărbat de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a sesizat poliția despre faptul că persoane neidentificate i-au sustras autoutilitara, pe care a găsit-o ulterior avariată și abandonată pe D.N. 17A,  în zona “Dealului Crucii”, spre comuna Dornești.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că reclamantul, C. Daniel, este administratorul  unei societăţi comerciale din Baia Mare – Punct de lucru Rădăuți, unde, în seara zilei de 18 iunie a parcat autoutilitara, iar în dimineaţa de 19 iunie, a constatat dispariţia acesteia.

Autoutilitara a fost identificată pe raza comunei Dorneşti, fiind avariată.

În urma activităților desfăşurate de polițiști, a fost identificat autorul furtului în persoana lui C. Marian, de 19 ani, din comuna Dornești,  care a recunoscut comiterea faptei.

Suspectul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost examinat de medicul de gardă, necesitând 7-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, leziuni ce au rezultat în urma evenimentului rutier de pe DN 17A.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat că nu posedă permis de conducere.

Întrucât C. Marian a fost internat de mai multe ori la Spitalul municipal Rădăuţi– Secția psihiatrie, în baza ordonanței procurorului, urmează să fie internat la Spitalul de neuropsihiatrie Burdujeni, pentru a fi expertizat.

În cauză se efectuează cercetări față de C. Marian sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar