full screen background image

Lovit de un taxi în curtea Spitalului Judeţean

Spitalul Judetean 22     Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.50, în curtea Spitalului Judeţean Suceava, deschisă circulaţie publice, F. Ovidiu, de 35 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul taxi, ajungând la sensul giratoriu, l-a surprins şi accidentat pe P. Vasile, de 46 de ani, din localitate, care circula în mod neregulamentar pe partea carosabilă.

P. Vasile se afla în executarea atribuţiunilor de serviciu, acesta fiind angajat ca agent de pază la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost diagnosticat cu „contuzie şold stângă, plagă excoriată coapsă stângă, placi superficiale cot stâng ”, necesitând pentru vindecare 2-3  zile de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto, cât şi pietonul, au  fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate faţă de F. Ovidiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi accident de muncă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar