full screen background image

CHER, la 67 de ani: Prima apariţie live a cântăreţei din ultimii zece ani a stârnit reacţii negative pe Twitter

Cher     Cher, în vârstă de 67 de ani, a interpretat marţi noul ei single, “Woman’s World”, în finala emisiunii “The Voice” din Statele Unite, aceasta fiind prime ei reprezentaţie live din ultimul deceniu.
Spectacolul divei pop, primul din ultimii zece ani, a fost în mod evident mai sărac în mişcările de dans cu care şi-a obişnuit publicul, dar vocea ei a sunat la fel de bine, scrie Daily Mail.
Înainte de a apărea pe scenă, Cher a fost anunţată drept “zeiţa popului” de către prezentatorul Carson Daly. Cântăreaţa şi-a păstrat look-ul specific anilor ’80, purtând o geacă de culoare neagră deasupra unui top din plasă care i-a lăsat abdomenul plat la vedere, alături de o fustă scurtă, ciorapi cu portjartier şi cizme negre.
Cher a impresionat şi cu peruca pe care a purtat-o, în stil mohawk şi vopsită în mai multe culori.
Juraţii emisiunii “The Voice” au aplaudat-o în picioare, dar reacţiile care apăreau pe Twitter încă din timpul spectacolului nu au fost atât de solidare.
“Feţele juraţilor de la The Voice spuneau: ‘încearcă să zâmbeşti în timp ce te ghemuieşti de groază şi disconfort’ “, a scris pe Twitter unul dintre fanii emisiunii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar