full screen background image

3 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Patrula din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea,  aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ieri, în jurul orei 10.00, pe D.N. 17A, pe raza comunei Marginea, a oprit pentru control autoturismul condus de P. M., de 17 ani, din localitate, ce nu posedă permis de conducere auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, care urmează să fie soluționat procedural.

Tot ieri, în jurul orei 19.31, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că pe D.N. 29 A, pe raza comunei Zvoriștea, din direcția Zvoriștea – Adâncata, se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este în stare de ebrietate.
O patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-a deplasat în satul Slobozia, ocazie cu care, pe drumul comunal care face legătura între D.N. 29 A și satul Slobozia, a fost identificat și oprit pentru control autoturismul condus de P. Vasile, de 41 de ani, din localitate, care emana halenă alcoolică și avea un limbaj incoerent.
Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi, fiind condus la Spitalul Județean Suceava, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar penal față de P. Vasile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În jurul orei 19.20, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi, care executa activități pe linie de poliție rutieră pe D.N. 2 H, pe raza localității Milișăuți, a oprit pentru control mopedul condus de D. Mihai de 18 ani, din localitate.
Fiind verificat în baza de date a poliției, a rezultat că D. Mihai nu figurează cu permis de conducere auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar