full screen background image

Cercetat pentru tăierea fără drept de arbori

Taieri-arbori     Poliţiştii Postului de poliție Vama, cu ocazia executării atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, ieri, despre faptul că, în locul numit „Fundoi”, din pădurea proprietatea lui M. Alexandru, de 64 de ani, localnic, se taie arbori nemarcați.

La fața locului, la limita proprietății lui M. Alexandru, polițiștii au identificat un utilaj TAF condus de R. Remus, care tracta doi arbori de fag proaspăt tăiați, iar în urma sarcinii de lemn pe M. Alexandru, care fiind  întrebat de legalitatea tăierii arborilor, a recunoscut că a tăiat cei doi arbori de fag nemarcați din pădurea proprietatea sa.

La fața locului au fost prezenți și reprezentanții ITRSV, care au procedat la măsurarea celor două cioate provenite de la cei doi arbori de fag tăiați nemarcați, stabilindu-se că au un volum de 10,97 mc și o valoare de 3.034 de lei.

Materialul lemnos tăiat ilegal a fost predat în custodie lui M. Alexandru, faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

comments

comments




Leave a Reply

avatar