full screen background image

6 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Un echipaj de poliţie din cadrul Posturilor de poliție Sucevița şi Marginea, a oprit, ieri, la ora 14.55, în trafic pe DN 17 A, în comuna Marginea, mopedul condus de V. Vandami, de 18 ani, din comuna Voitinel, care nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Ieri, la ora 17.00, un echipaj de poliție din cadrul Postului de poliție Șaru Dornei, a oprit pentru control în trafic, pe DC 82 Sărișor, din localitate, autoturismul condus de către Ț. Valerian, de 23 de ani, localnic şi, întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

La ora 16.40, Z. Mihai, de 35 de ani, din comuna Marginea, a fost depistat de polițiști conducând autoutilitara pe DN 17 A, în comuna Sadova, având o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

Seara, la ora 20.10, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Milişăuţi, a oprit în trafic pe raza localităţii, pe D.N. 2 H, mopedul condus de G. Gheorghe, de 43 de ani, din comuna Grănicești, care nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

În după amiaza zilei de ieri, la ora 16.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control în trafic, pe DN 2H, pe raza oraşului Milişăuţi, autotractorul condus de către C. Ovidiu, de 40 de ani, din municipiul Suceava şi întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

În aceeaşi perioadă, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control în trafic, pe DN 2, autoturismul condus de P. Daniel, de 38 de ani, din municipiul Suceava, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că acesta figurează ca având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar