full screen background image

Bătrână de 74 de ani, ucisă în propria casă, la Fălticeni

arestat     Poliţia municipiului Fălticeni, a fost sesizată, ieri seară, despre faptul că pe strada Păcii, din localitate, se află cadavrul unei bătrâne.

Polițiștii deplasați la faţa locului, au identificat în locuinţa sa din municipiul Fălticeni cadavrul lui S. Maria, de 74 de ani, care era acoperit cu mai multe haine, aflat în stare avansată de putrefacţie.

În continuarea cercetărilor, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a stabilit că în noaptea de 10/11 iunie, D. Emanuel, de 19 ani, din municipiul Fălticeni, a pătruns în locuința victimei S. Maria și a exercitat acte de violență, care au condus la decesul victimei.

Având în vedere probatoriul administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus prin ordonanță punerea în mișcare a acțiunii penale față de D. Emanuel, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, și s-a dispus reținerea inculpatului pe o durată de 24 ore.

În cursul zilei de astăzi, 17 iunie, inculpatul va fi prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

D. Emanuel a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar