full screen background image

Suspecţi de trafic de droguri reţinuţi de poliţişti

mascati-mateiu     Poliţiştii antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, în cadrul unui dosar penal au valorificat operativ o informație conform căreia doi tineri urmau să introducă în România, din Spania o cantitate de droguri de risc destinată consumatorilor din jud.Suceava și Bistrița Năsăud.

La data de 11 iunie, în jurul orelor 10.50, cu sprijinul S.R.I. – Direcţia Judeţeană Suceava, SRI – Direcţia Județeană Mureș, Serviciul Operaţiuni Speciale Suceava şi Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa, a fost organizată o acțiune de prindere în flagrant, pe raza comunei Şintereag, jud. Bistriţa Năsăud, ocazie cu care au fost depistați numiţii F. Ioan, de 37 de ani, din oraş Năsăud, P. Pavel, de 38 de ani şi P. Adrian, de 25 de ani, ambii din comuna Vama, jud. Suceava, în timpul unei tranzacţii cu droguri de risc.

În urma controlului bagajelor suspecților a fost identificată cantitatea de 840,2 grame cannabis disimulată în interiorul unor cutii de detergent, procurată din Spania de către numitul F. Ioan, precum şi ustensile folosite la ambalarea şi cântărirea drogurilor.

O parte dintre drogurile depistate erau destinate numitului P. Adrian, din com. Vama, jud. Suceava, care urma să le valorifice unor consumatori apropiați.

În baza probatoriului administrat, inculpații F. Ioan și P. Adrian au fost reținuți pentru 24 de ore iar ulterior Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 29 de zile.

Activitățile de cercetare penală continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților.

comments

comments




Leave a Reply

avatar