full screen background image

PDL îl acuză pe premier că dă comenzi politice justiţiei

ponta     Reprezentanţii PDL îi cer premierului Victor Ponta să înceteze să mai dea “comenzi politice” justiţiei şi să caute vinovaţi în rândul liderilor democrat-liberali, în condiţiile în care, spun ei, ”în USL există miniştri şi parlamentari la un pas de a fi condamnaţi pentru corupţie”.

“PDL îi cere imperativ lui Victor Ponta să înceteze definitiv să mai dea comenzi politice justiţiei cu scopul personal de a-şi regla conturile politice cu lideri ai PDL. Minciuna agresivă a lui Victor Ponta, care joi folosea instituţia Guvernului pentru a trimite un comunicat de presă în care anunţa că doctorul Lucian Duţă, lider al PDL este cercetat penal de DNA, cu scopul de a bloca numirea unui profesionist într-o instituţie a statului, a fost devoalată sec de Direcţia Naţională Anticorupţie”, susţin reprezentanţii PDL într-un comunicat remis AGERPRES.

Democrat-liberalii spun că “Victor Ponta stă la masă cu miniştri şi parlamentari ai USL aflaţi la un pas de a fi condamnaţi pentru corupţie, dar caută vinovaţi în PDL”.

“PDL îi cere lui Victor Ponta să înveţe odată ce înseamnă să fii premier într-un stat european şi să renunţe la atitudinea de revanşă politică dominată de angoase personale”, se arată în comunicatul PDL.

Democrat-liberalul Lucian Duţă a afirmat joi că nu există niciun fel de începere a urmăririi penale de către DNA pe numele său.

“Există o plângere la DNA depusă de Corpul de control al primului-ministru Victor Ponta în legătură cu activitatea CNAS, o plângere care se află în analiză. În concluzie, nu sunt cercetat penal, nu s-a început niciun fel de urmărire penală pe numele meu”, a precizat Lucian Duţă într-un comunicat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar