full screen background image

Patronii de firme sunt supăraţi pe politicieni

Liliana Agheorghicesei     Administratorii de firme din judeţul Suceava sunt profund nemulţumiţi de lipsa sprijinului politic pe care l-au promis parlamentarii, înainte de a fi aleşi, şi pe care nu-l mai acordă.

Şefa Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Liliana Agheorghicesei, declară că, în campaniile electorale, toţi candidaţii au făcut promisiuni că vor acorda înlesniri mediului de afaceri, dar că “după ce au fost aleşi, au uitat tot ce au spus”.

Ea a precizat că fără aceste măsuri nu se poate asigura liniştea socială şi se gândeşte chiar să îi nominalizeze în presă pe senatorii şi deputaţii care nu mai ţin cont de ceea ce au promis.

Liliana Agheorghicesei: “Se merge numai sub formă declarativă, o spun cu toată răspunderea. Toţi politicienii trebuie, neapărat, să-şi respecte promisiunile cu care au venit în faţa noastră. Noi intenţionăm să facem publice numele celor care au avut în platforma electorală susţinerea IMM-urilor şi pe care, acum, nici măcar nu-i mai găseşti. Măcar să-i putem întreba: faceţi sau nu ceva?”

comments

comments




Leave a Reply

avatar