full screen background image

A băgat în spital 2 oameni, lovindu-i cu o sticlă în cap

bere     Un tânăr de 22 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a sesizat polița despre faptul că a fost lovit de o persoană cu o sticlă în cap.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că în seara zilei de 13 iunie, în jurul orei 22.00, după o altercație spontană ce a avut loc în fața unui bar din satul Lupcina, comuna Ulma, între M. Pavel, de 19 ani, B. Petru, de 23 de ani, ambii din comuna Ulma și reclamantul B. Vasile, izbucnită pe fondul distrugerii unei porți din lemn, M. Pavel i-a lovit cu un recipient din sticlă în zona capului pe ceilalţi doi.

Victimele B. Petru și B. Vasile au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, unde au fost diagnosticați după cum urmează: B. Petru cu „traumatism cranio-cerebral, plagă tăiată regiunea lateralo cervicală stânga și buză inferioară”, iar B. Vasile cu „traumatism cranio-cerebral, plagă occipitală stânga”, rămânând internat sub supraveghere.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca după examinarea medico-legală a celor două victime să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar