full screen background image

Fugar de la locul unui accident, depistat la Suceava

Politia rutiera     În urma măsurilor întreprinse de Poliţia oraşului Vicovu de Sus, privind un eveniment rutier produs la 8 iunie, pe raza comunei Straja, autorul accidentului, Ș. Vasile, a fost identificat pe raza municipiului Suceava.

Pe data de 8 iunie, ora 13.30, Postul de poliţie Straja a fost sesizat despre faptul că, pe “Uliţa căminului”, din localitate, a fost găsită căzută C. Natalia, de  65 de ani, localnică.

Din declarațiile martorilor a rezultat faptul că, în jurul orei 11.00, aceştia se deplasau pe drumul comunal “Ulița căminului” şi au observat căzută pe partea carosabilă, o persoană de sex feminin, pe care au recunoscut-o ca fiind  C. Natalia.

Martorii au spus că, iniţial, victima, în momentul în care i s-au acordat îngrijiri, a spus că s-a împiedicat și a căzut pe partea carosabilă.

C. Natalia a fost diagnosticată la Spitalul Municipal Rădăuți cu leziuni ce necesită pentru vindecare 10-14 zile de îngrijiri medicale, aceasta rămânând internată.

Fiind audiat, Ș. Vasile a recunoscut în totalitate comiterea faptei şi a fost începută urmărirea penală pentru comiterea infracțiunilor de: „vătămare corporală, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui autovehicul fără încuviințarea organelor de poliție”.

Față de Ș. Vasile s-a emis o ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore începând cu 12 iunie, ora 09.30, şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a dispus măsura preventivă restrictivă de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar