full screen background image

Focuri de armă în cartierul Pantelimon din Bucureşti

pistol     Împuşcături pe o stradă din Capitală, ziua în amiaza mare. Un bărbat a fost împuşcat in picior, iar persoana care era împreună cu el a fost de asemenea rănită.

Primele informaţii arată că eeste vorba de o operaţiune declanşată de poliţie pentru prinderea unor persoane suspecate de mai multe tâlhării.

Incidentul s-a produs în cartierul Pantelimon, în zona Spitalului de Oncologie.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, atât de la poliţia rutieră, cât şi de la criminalistică.

Martorii susţin că poliţiştii au somat o maşină cu numere de Vrancea pe care o urmăreau să tragă pe dreapta şi au tras trei focuri de avertizare.

Suspecţii au coborât din malşină şi au încercat să fugă, unul dintre ei fiind rănit la picior, însă viaţa nu îi este pusă în pericol.

Bărbatul împuşcat în picior a primit primele îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, apoi a fost dus la maşina de poliţie, urmând să fie transportat la secţie pentru cercetări.

Maşina cu numere de Vrancea este lovită în partea din spate şi zgâriată pe lateral, potrivit martorilor acesta ciocnindu-se de o maşină de poliţie.

De asemenea, şi cel de-al doilea suspect a fost rănit

Traficul în zonă nu a fost oprit, pe sensul de mers unde se află maşina suspecţilor circulându-se însă pe o singură bandă.

Întreaga zonă a fost încercuită de forţele de ordine.

Echipajul SMURD care i-a tratat la faţa locului pe cei doi suspecţi susţine că starea acestora este bună şi nu au leziuni grave.

„Din câte am înţeles, este vorba despre o întreagă grupare infracţională, nu doar despre doi suspecţi, specualizată în tâlhării şi furt care era monitorizată de mai bine de trei luni de zile. La această acţiune au participat inclusiv ofiţeri ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR”, a explicat Diana Tache, fost ofiţer MAI, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

comments

comments




Leave a Reply

avatar