full screen background image

“Cumpărăturile sună bine cu un Iphone 4”

iphone-4     În perioada 10 – 23 iunie 2013, Cumpărăturile sună bine cu un Iphone 4 la Shopping City Suceava. Sezonul de vară aduce valuri de surprize cumpărătorilor fideli, oferindu-le şansa de a câştiga garantat un voucher de 50 de lei şi marele premiu, constând într-un iPhone 4.

Iubitorii tehnologiei de ultimă generaţie au şansa de a câştiga la marea extragere a tombolei, din data de 24 iunie, un Iphone 4 – telefon care surprinde prin eleganţa design-ului şi uşurinţa de utilizare. Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii vor primi la fiecare 10 lei cheltuiţi pe un singur bon de casă, un punct bonus de la InfoPoint. Clienţii trebuie să se prezinte la Info Point-ul amplasat în faţa magazinului Leonardo din incinta Shopping City Suceava de unde să ridice talonul colector şi bonul fiscal. Când vor colecţiona 30 de puncte bonus, vor intra în posesia unui voucher în valoare de 50 de lei. În plus, talonul completat pentru tombolă le oferă şansa de a intra în cursa pentru câştigarea marelui premiu al campaniei, un IPhone 4.

Magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 50% la o gamă largă de produse perfecte pentru sezonul estival. Astfel, cei care doresc să-şi reînnoiască garderoba pot beneficia de următoarele oferte: MONDEX – reduceri noi de până la 25% în fiecare zi a lunii, Leonardo: cumpără o pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit, Champion – reduceri la articolele pentru copii şi adulţi, BENVENUTI –  30% reducere la sute de produse, Gatta – 4+1 gratis la ciorapii Laura 15 DEN.

Oferte tentante au pregătit şi farmacia Centrofarm – 30% reducere la produsele solare Bioderma pentru copii, Alexandria Librării – 20% reducere la cele mai frumoase cărţi fantasy şi Sabrini – reduceri de până la 50% la ceasuri, bijuterii din argint sau din aur, cu diamante sau pietre preţioase. Parfumuri şi produse cosmetice cu reduceri de până la 40% pot fi cumpărate de la B&B Collection. De asemenea, pentru achiziţii de electronice şi electrocasnice, clienţii pot beneficia de 20% reducere la Flanco.

comments

comments




Leave a Reply

avatar