full screen background image

Băişanu nu-i încurajează “pe cei care confundă funduleţul cu fericirea” [AUDIO]

baisanu     Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, nu este de acord cu respingerea în Comisia de revizuire a Constituţiei a amendamentului prin care se definea, în Legea fundamentală, căsătoria ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc astăzi, Băişanu şi-a expus părerea în legătură cu această problemă: “Nu voi dori niciodată să transform România în Sodoma şi nu pot încuraja prin votul meu pe cei care confundă funduleţul cu fericirea. E o problemă personală a fiecăruia dintre noi, e un hedonism prost înţeles. Îi rog pe cei care nu au descoperit încă femeia, să o facă. Să ştiţi că nu muşcă, fraţilor.”

“Căsătoria se întemeiază între un bărbat şi o femeie. Aşa e corect şi evolutiv vorbind. Mi-e greu să deosebesc între un soţ, bărbat, şi o soţie, tot barbat. Eu nu am probleme de alt gen. Fiecare face cu el ce vrea. Băişanu, ortodox din Bucovina, nu va accepta niciodată asta.”, a continuat Băişanu.

Tot el continuă: “Mi se pare anormal şi nu doresc să se creeze posibilitatea de a oferi alternative greşite. Nu voi vota niciodată transformarea României în Sodoma. Europa e minunata, dar are şi probleme.”

“De ce să nu trecem şi posibilitatea căsătoriei între un pinguin şi o focă, dacă tot legiferăm asta?”, a încheiat deputatul liberal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar