full screen background image

12 focuri de armă pentru reţinerea contrabandiştilor de ţigări

contra hipo     În noaptea de 13 iunie, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Rădăuţi, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat în apropierea frontierei de stat o persoană şi un atelaj hipo care nu își justificau prezenţa în zonă.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a procedat la somarea prin voce a persoanei, moment în care aceasta a încercat să fugă.

Drept urmare, poliţiştii au folosit, conform procedurilor legale, armamentul din dotare, fiind trase 12 focuri de avertisment în plan vertical.

În urma acţiunii a fost reţinut un bărbat, cetăţean român, identificat ca fiind Aladin M., din localitatea Vicovu de Sus, jud.Suceava.

La cercetarea terenului, în atelajul hipo au fost descoperite 10 colete voluminoase ce conţineau 5.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 40.000 de lei.

În prezent, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de persoana în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

Totodată au fost informate şi autorităţile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului.

contra hipo2contra hipo3

comments

comments




Leave a Reply

avatar