full screen background image

Tăiat cu un briceag, după o altercaţie verbală

briceag     Poliția orașului Frasin a fost sesizată, în după amiaza zilei de ieri, prin “S.N.U.A.U. 112”, de către G. Petrică, de 34 de ani, din localitate, despre faptul că, aflându-se în zona Prund, lângă Stadionul 1 Mai, a fost tăiat la mână de către G. Constantin, de 39 de ani, localnic.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 16.00, G. Constantin, în timp ce se afla în locuința verișoarei sale B. Violeta, din oraşul Frasin, str. Prund, împreună cu reclamantul B. Petrică, de față fiind mai multe persoane, a avut unele divergențe cu acesta, ce au degenerat într-o altercație, mai întâi verbală, în interiorul locuinței, apoi cei doi au ieșit în curte, lovindu-se reciproc.

G. Petrică susține că în timpul încăierării G. Constantin l-ar fi tăiat la mână cu un briceag pe care îl avea asupra lui, în timp ce G. Constantin nu recunoaște acest lucru.

Victima prezintă o plagă superficială tăiată în zona degetului mare a mâinii stângi, susținând că rana i-a fost provocată în timpul altercației de către G. Constantin.

La sosirea polițiştilor, asupra lui G. Constantin nu a fost găsit nici un fel de obiect tăietor, acesta fiind identificat în curtea locuinței sale, situată în apropierea locului în care s-a produs fapta.

La nivelul Poliției orașului Frasin a fost înregistrat dosar penal față de G. Constantin, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar