full screen background image

Schimbări în programul “Rabla”

rabla     Rovana Plumb, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, a declarat că mai multe tichete pentru programul RABLA vor fi distribuite cetăţenilor. Ministrul a explicat că mutarea a fost făcută după ce a văzut ce se întâmplă în ţară: “Sunt mulţi doritori care vor să intre în program, iar din puţinul pe care îl avem, am urmărit să ne ducem către cetăţeni”.

Ministrul Mediului a precizat că nu au fost schimbate regulile în timpul jocului, dar că a regândit puţin viziunea privind distribuirea tichetelor pentru programul RABLA. “Dacă la începutul programului anunţam că sunt 17.000 de tichete pentru persoanele fizice şi juridice şi 3.000 de tichete pentru instituţii, acum vă pot spune că am schimbat programul, în sensul că vom acorda 17.000 de tichete numai pentru persoanele fizice, iar persoanele juridice vor intra în grupa celor 3.000, alături de instituţii”.

Rovana Plumb a amintit, de asemenea, de ce anul acesta a fost schimbată modalitatea de distribuire a tichetelor din programul RABLA. „În prima etapă de distribuire a tichetelor, se vor acorda doar 25% din numărul aferent fiecărui judeţ, care primeşte aceste tichete în funcţie de numărul de maşini mai vechi de 10 ani, şi nu în funcţe de numărul populaţiei, aşa cum a fost până acum. Motivul – am vrut să avem o monitorizare mai bună şi un control mai clar în ceea ce priveşte distribuirea lor”, scrie incomemagazine.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar