full screen background image

Schimb de injurii încheiat cu spitalizare

alcool     Agenţii Postului de Poliţie Comunal Baia, au fost sesizaţi, ieri seară, despre faptul că I. Ghiorghe, de 47 de ani, din aceeași localitate, a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, după care la Spitalul Județean Suceava, în stare de comă etilică.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în jurul orei 20.15, I. Ghiorghe, în timp ce se deplasa pe jos, spre casă, pe D.J. 155 P Bogata, s-a întâlnit cu R. Cristian, de 18 ani, din aceeași localitate, cu care a avut un schimb spontan de replici necivilizate, injurii, pe fondul consumului de alcool.

R. Cristian l-a îmbrâncit pe I. Ghiorghe, acesta din urmă cazând cu capul de asfalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni, care i-a acordat primul ajutor, transportându-l la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, după care victima a fost transferată şi internată la Spitalul Județean Suceava.

În cauză cercetările sunt continuate, cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a părţii vătămate şi după examinarea medico-legală, să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar