full screen background image

Lovit în cap cu o sticlă de bere

bere     Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara au fost sesizaţi, de către M. Dănuţ, de 32 de ani, din comuna Moara, sat Frumoasa, despre faptul că ieri, în jurul orei 12,45, în timp ce se afla în faţa unui magazin din localitatea de domiciliu, a fost acostat de către M. Viorel, de 55 de ani, localnic, care l-a agresat, lovindu-l cu o sticlă de bere.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că, în jurul orei 12.20, M. Viorel se afla la o masă în curtea magazinului, unde consuma o sticlă de bere. În curtea localului a intrat M. Dănuţ, între cei doi izbucnind unele discuţii în contradictoriu în legătură cu împrumutul unei betoniere, pe care M. Dănuţ nu i-a înapoiat-o celuilalt.

Între cei doi a avut loc o altercaţie, lovindu-se în primă fază reciproc cu pumnii, iar, la un moment dat, M. Viorel a luat o sticlă de bere de pe masă, lovindu-l cu aceasta pe M. Dănuţ.

În cursul altercaţiei ce a urmat, M. Viorel i-a aplicat mai multe lovituri lui M. Dănuţ, cu un ciob de sticlă, la nivelul toracelui.

Imediat după agresiune, M. Dănuţ s-a deplasat la medicul din comună, unde a fost pansat, iar după ce a sesizat direct la sediul Poliţiei cele întâmplate, a fost îndrumat să se deplaseze la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru consult de specialitate, ocazie cu care i s-a stabilit următorul diagnostic: „plăgi tăiate la nivelul scalpului, sub-mandibular stâng şi hemitorace stâng prin agresiune”.

În urma consultului, medicul de gardă a precizat că lui M. Dănuţ nu i-a fost pusă viaţa în pericol sau în primejdie şi nu rămas internat.

La rândul său, M. Viorel nu prezenta urme vizibile de violenţă şi nu a necesitat îngrijiri medicale. Părţile au fost îndrumate să se prezinte la S.M.L. Suceava în vederea eliberării certificatelor medico-legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de M. Viorel, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cauza urmând să fie soluţionată procedural.

Cele două persoane implicate în scandal au fost  sancţionate contravenţional conf. Legii nr. 61 / 1991, urmând ca, în funcţie de rezultatele medico-legale şi poziţia procesuală a victimelor, să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar