full screen background image

Fraţi bătuţi şi lăsaţi în drum de patru consăteni

bataie     Lucrătorii Postului de Poliţie Păltinoasa au fost sesizaţi, ieri noapte, despre faptul că, în apropierea unui magazin din localitatea Capu Codrului, două persoane se află în stradă, victime ale unei agresiuni.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în jurul orei 22.30, fraţii S. Florin, de 30 de ani, și S. Ioan, de 33 de ani, ambii localnici, în timp ce se deplasau cu un atelaj hipo spre domiciliu, la aproximativ 100 de metri de  magazinul din satul Capu Codrului, au fost agresați spontan cu obiecte contondente de S. Dumitru, de 48 de ani, S. Petruț, de 24 de ani, S. Nicolae, de 45 de ani și B. Petrică, de 22 de ani, toți din aceeași localitate.

Persoanele agresate au rămas în stradă, fiind găsite la scurt timp de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gura Humorului, care le-a acordat primele îngrijiri medicale și i-a transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului și, ulterior, la Spitalul Judeţean Sfântul Ioan cel Nou Suceava, unde ambii au rămas internați.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimelor şi după examinarea medico-legală, să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar