full screen background image

Băgat în spital de prietenul de pahar

upu     Agenţii Postului de Poliție Arbore, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei, s-au sesizat din oficiu despre faptul că în centrul comunei Arbore, în fața unui bar, a avut loc o altercație între două persoane, una fiind găsită căzută pe trotuar, fiind solicitată ambulanța care a transportat-o la Spitalul municipal Rădăuți.

A doua persoană care a participat la altercație a fost identificată în persoana lui R. Gheorghe, de 31 de ani, din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la 11 iunie, în intervalul orar 11 – 16, D. Nicușor, de 40 de ani, din aceeaşi localitate, victimă, și R. Gheorghe au consumat băuturi alcoolice pe o terasă din centrul localității, după care, în intervalul orar 16 – 17, au consumat băuturi alcoolice la barul din comuna Arbore.

Între cei doi, pe fondul consumului de alcool, s-a produs o altercație, ce a avut loc pe trotuarul din fața barului, R. Gheorghe lovindu-l cu pumnul în zona capului pe D. Nicușor, care a căzut pe trotuar ca urmare a loviturii.

D. Nicușor a fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul municipal Rădăuți, ulterior fiind transportat și internat la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a pus diagnosticul “COMĂ GR. I-II, ETILISM ACUT, CONTUZIE REGIUNEA OCCIPITALĂ.”

În cauză cercetările sunt continuate, cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a părţii vătămate şi după examinarea medico-legală, să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar