full screen background image

Suspect de agresiune identificat de poliţişti

Politia     Poliţiştii Poliției orașului Frasin au fost sesizați, astăzi, de către G. Liviu, de 61 de ani, din orașul Frasin, județul Suceava, despre faptul că, aflându-se pe str. Calea Bucovinei, în autoturismul proprietate a fost lovit de către o persoană cu pumnul.

În urma activităţilor investigative şi a verificărilor efectuate de poliţişti s-a constat că la data de 11 iunie, în jurul orelor 10.00, G. Liviu, în timp ce ieșea din curtea locuinței cu autoturismul proprietate personală, pe str. Calea Bucovinei de pe raza orașului Frasin, s-a intersectat cu un autoturism ce era parcat necorespunzător, pe mijlocul străzii, al cărui proprietar se afla lângă mașină vorbind la telefon.

Pe fondul unor discuții contradictorii legate de modul de parcare a autoturismului, proprietarul maşinii parcate necorespunzător s-a apropiat de mașina condusă de G. Liviu, staționată în dreptul său, și l-a lovit, prin geamul deschis, cu pumnul, după care fiecare și-a continuat deplasarea.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate cu operativitate de poliţişti a fost identificat suspectul de comiterea faptei, respectiv U. Constantin, de 55 de ani, din orașul Frasin, satul Bucșoaia, județul Suceava.

La nivelul Poliției orașului Frasin s-a întocmit  dosar penal față de numitul U. Constantin, sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută în art. 180 alin. 1 din Codul penal, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar