full screen background image

Investiţii în reţelele de apă şi canalizare

RETELE     39 de contracte de finanțare se vor semna în cel mai scut timp.

Este vorba de investiții pe apă, canal și drumuri.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, 29 dintre aceste contracte sunt pe rețele de apă și canal, iar 10 contracte sunt pentru investiții la drumuri.

Suma pentru investițiile la contractele de apă și canal se ridică la 610.000 de lei, iar pentru investițiile la drumuri sunt alocați aproximativ 350.000 de lei.

Care sunt localitățiile care vor primi acești bani, ne spune chiar președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor: “E voba de Subprogramul Regional Urban al Municipiilor şi Oraşelor, care înseamnă investiţii în alimentări cu apă la Frasin, Broşteni, Liteni, Salcea, Milişăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Cajvana. O altă componentă este Subprogramul Modernizarea Satului Românesc, unde avem, în continuare, investiţii legate de apă şi canalizare la Suceviţa, Todireşti, Iaslovăţ, Ostra, Fundu Moldovei, Pătrăuţi, Gălăneşti, Hânţeşti, Dolheşti, Panaci, Pojorâta, Stulpicani, Vadu Moldovei, dar şi partea de canalizare – staţii de epurare, în Putna, Suceviţa, Dărmăneşti, Forăşti, Frătăuţii Noi, Gălăneşti ş.a.m.d. La partea de drumuri, ceea ce ţine strict de Consiliul Judeţean, sunt 2 investiţii în continuare – reabilitare şi modernizare de drumuri publice clasificate ca drumuri judeţene. E vorba de DJ 176, Vama – Vatra Moldoviţei, şi de DJ 209 H, Baia – Cornu Luncii.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar